Hoppa till sidans innehåll

Vinterserien 2015-2016

18 MAR 2016 13:55
I söndags avgjordes den sjätte och sista deltävlingen i årets vinterserie. Totalt var det 11 damer och 37 herrar som startade i det fina vädret, från Ryda var det bara Andreas Branell och Lars Olandersson.
  • Uppdaterad: 18 MAR 2016 14:01

Vinterserien består av en tävling var hos Ryda SK, Uddevalla SK, Trollhättans IF, Lidköpings IS, Vedum AIS och Lidköping VSK. Varje lopp är cirka 12 km och går på vägar som plogas. 

I söndags avgjordes den sjätte och sista deltävlingen i årets vinterserie. Totalt var det 11 damer och 37 herrar som startade i det fina vädret, från Ryda var det bara Andreas Branell och Lars Olandersson. Start uppe vid Rådåsgården ner för backen flyter det på bra, många öppnar ännu fortare. Vidare på cykelvägar i platta Råda tar jag några placeringar tills jag får en bra rygg bakom Thomas Svanström (LVSK). Håller platsen tills uppförsbacken börjar då tappar jag fart, så mycket fart att Andreas springer förbi mig och är 11 sek före mig i mål. Jag är mycket nöjd med mitt lopp (km tid 3.46), och Andreas gjorde ett ännu bättre lopp. Totalt i vinterserien blev Andreas trea och jag sjua. Alla andra Ryda löpare som har deltagit i minst 1 deltävling är Madelene Ekblad, Frida Brink, Johan Börjesson, Jan Ekman, Per Gunterberg, Stig Andersson, Örjan Pettersson Julia Hagberg, Tommy Evaldsson, Simon Börjesson, Roger Nyman, Karl Delin, Ove Branell och Fredrik Utgren.

 

Hälsningar en springsugen Lars Olandersson.  

Skribent: Lars Olandersson

sisu_webb_banner_170x170_samverkan 

 

Förslag, ris eller ros, något som saknas eller något du vill se på hemsidan eller i kalendern? Skicka ett mail till: This is a mailto link

Postadress:
Ryda SK - Friidrott
Almesåsen
53496 Vara

Besöksadress:
Almesåsen
53496 Vara

Kontakt:
Tel: 051212180
E-post: This is a mailto link

Se all info